Senarai penerima AP

Bukan saya hendak menulis tentang penerima AP kali ini. Title tu tak melambangkan entry kali ini. Ia wujud kerana saya tidak tahu apakah terma yang sesuai bagi orang yang mengucapkan ucapan ‘selamat hari jadi’ kepada saya. Ada sesiapa tahu terma bagi orang yang menyampaikan ucapan? Pengucap?

Saya tidak tahu bagaimana untuk menunjukkan betapa berterima kasihnya saya kepada mereka di atas ingatan mereka kerana saya fikir umur 21 bukanlah masa untuk menyambut hari lahir dengan meriah. Ia merupakan titik permulaan saya melangkah ke alam dewasa. Bagi saya, cukup hanya dengan ucapan di kalangan rakan-rakan.

Dengan ini, saya ukirkan nama mereka di blog saya sebagai tanda terima kasih kerana menjadikan detik bersejarah hidup saya lebih bermakna.

  1. cikgukampung
  2. abg Firdaus [email protected] Best
  3. indra
  4. zuera MMU
  5. zurina
  6. najihah
  7. fikri
  8. majidah
  9. nicang
  10. laili
  11. cinot
  12. faa+geng
  13. k.eQin
  14. alin, ina, wani+nisa–>siaran langsung dari McQuarie
  15. abg wan
  16. seow shi ying
  17. asyraf notts
  18. kuzek
  19. zuera auckland
  20. dayah zaba
  21. s0ya
  22. azim
  23. loqman
  24. anis
  25. ruth
  26. azwan
  27. ainna
  28. kak julie pinky
  29. mak+ayah
  30. mimiey
  31. shaminah
  32. hanis
  33. shah
  34. hazwan

Ada yang wish via YM, friendster, in person, sms, dan calls. Terima kasih semua. Kalian hadir dan membuatkan hidup ini lebih ceria.

Ada berita baik buat orang Manjung/Sitiawan. Secret Recipe bakal dibuka di daerah kita. Yeay!

Photobucket - Video and Image Hosting

Juga berita terkini. Kawan-kawan saya juga sudah punya blog baru di blogspot. Check them out!
Fazlin Farieza
Nur Afifah

Go blogging!

5 thoughts on “Senarai penerima AP

  1. dah 21 yerk…slmt mengundi…
    aku wish lambat skit la…baru blk dr kpg…cuti mid sem…sempat gi ipoh tgk bola…perak kalah…waargh!!

  2. thank u sumer.
    yeh! aku dh boleh mengundi~
    blk2 manjung aku jangka secret recipe telah dibuka barangkali. insya Allah.
    =P~ (drooling)

    *erm, bile pulak Dunkin Donuts nak bukak kat Manjung ek?

Leave a Reply

Your email address will not be published.