Revision week

[Saya dengan bangganya menggunakan modem telepon Sony Ericsson K530 saya untuk menulis entry ini *sangap internet yg melampau*]

Semalam travel dr kampung ke kolej, sebab arini ada revision ngan Dr. Norasiah. Nak masuk ke blok kediaman, ramai juga kakak2 yg ada kt kolej. mgkn mrk ada kursus. pastuh tepon mak. nanges2 dia ckp. katanya nak pose sehari sebab saye selamat smp ke kolej berseorangan dengan jayanya. rilek chill la mak. dah biasa dgn kl. siap jln2 merata donia lg. oke jeh. janji tahu jaga diri. 😉

so yeah, sesampai rumahku nan kosong dan berhabuk, aku makan la happy meal yg aku beli masa kat puduraya. ai dapat Po! jangan jeles. die gelak kelaka oke! nak dirikan stabil² pun takleh sebab perot die boncit dan berkaki kecik. hikhik. chumil gler. berbaloi jugak perbuatan menebalkan muka kat mekdi tadi.

po

masuk hari lain. so pagi ni tak memasal dimarahi dr. norasiah. dia igt schedule start at 8. masa dia call my phone, i was in the kitchen. but yeah she apologized (i have proofs oke, 2 sms saying that the class is at 0830 at tower block). so dia pun belanja kiteorg kuih muih dan air. alhamdulillah. rezeki brekpes. (tgk plak pasni lecturer lelaki, de nk belanja x? hehe).

pastu keme diberi homework utk dihantar ms ptg. ms nk hantar ke pigeon hole tu, dgn pakaian sukan dan semangat waja, menapak ke kolej walaupun panas. seusai menghantar, pergi la ke pondok guard, try mintak kunci fitness room. punye la ssh. 2 kali ulang alik. last2 tak dapat (sebab kunci yg ada tak bole bukak grill). encik razman plak sbb time ni cuti, die malas nk angkat tepon. sabo je le. maka balik la dengan hati yg kecewa dan peluh sebab panas.

heh, maksudnye ai kene stadi utk exam le tue.

huu. insya allah pas dpt modem dari durra, ai apdet lah blog ini dgn gamba skali. hiks. mati ai kene marah kalau encik oma terima bill tepon mahal lg bln ni. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published.