Best Ramadhan ever.

Pagi ini, walaupun belum lagi syuruk, saya nampak sunshine dalam hati. Pelangi tujuh warna. Arnab lompat-lompat. Daineso berjalan dengan rama-rama. Wombat lari-lari. (Saya suka perumpamaan ni. Terima kasih kepada Aini Shamsi dan Azwan)

catz

Walaupun blurΒ² masa bangun sahur. Walaupun elaun tak masuk lagi. Walaupun bil telefon Greendog belum bayar. Walaupun ada a few bumps in my life. Walaupun rasa dah tak larat nak buat dissertation. Walaupun mengantuk semasa terawih. Tapi, this is the best Ramadhan ever πŸ˜€

Today, the sun is shining happily ladies and gentlemen.
http://youtube.com/watch?v=rwD55Zoruww

*hepi*

14 thoughts on “Best Ramadhan ever.

  1. Positif ada makna tu jangan main-main. Ini betul betul best Ramadhan ever. Hahaha. Bersinar sinar je type message kat Y! dah tak nampak huruf. Nampak πŸ™‚ πŸ™‚ dan πŸ™‚ drpd awal sampai akhir. Tahniah la bro sis.

  2. Pembetulan sikit.

    “Pelangi tujuh warna, arnab lompat-lompat. wombat lari-lari, daineso jalan-jalan, rama-rama terbang-terbang”

    Terima kasihlah pada kami berdua. Kami memang manis hahaha.

  3. I am the bright and shiny Meredith. Say goodbye to dark and twisty Meredith. πŸ˜›

  4. dari zaman sekolah lagi cikgu selalu ajr, pelangi warnanya 7, tapi saya tak pernah nampak ketujuh2 warnanya..rabun warna kot

  5. kemat: u will see the rainbow if u were in my position.

    rynn: alamak. bintang jauh sgt kot. pasni kot. heheh.

    tinker: sangatt!!~~ i think this is the best thing happen to me.

  6. untuk Nurul Aini (kak ke?hehe)

    pelangi tujuh warna, arnab lompat-lompat. wombat lari-lari, daineso jalan-jalan, rama-rama terbang-terbang. cik ainee buat apa pula?lalala~

    selamat berusaha dengan jayanya.

    jeles2. mari buat pesticide!!yeahhh!!!

  7. this is the most interactive entry ever. but still, can’t compete azwan’s ‘roti dan sarkis’ entry. 41 comments and counting. simply the force he has.

  8. pelangi tujuh warna, arnab lompat-lompat. wombat lari-lari, daineso jalan-jalan, rama-rama terbang-terbang. cik ainee buat apa pula?lalala~

    Nak tau ke Kak Ainee buat apa?

    Kak Ainee senyum senyum bila beli pisang kat ASDA. Ehak ehak.

  9. Aini, asal nak buat pesticide? uh~oh~ ladybirds are cute…

    c4f: hey hey. jangan la jeles. i bahagia what beli pisang kat ASDA. dah2. gi rekod album raya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.