Choose your newspaper headline

Which one is your favourite newspaper headline?

a) Our pop darling Siti Nurhaliza is to wed a businessman named Dato’ K.

b) Zionist entered Lebanon and did massacre.

SMS your answer A or B to 32728. The highest vote will determine which headline deserves major newspapers front-page. My vote? ‘Biarlah rahsia’.

7 thoughts on “Choose your newspaper headline

  1. Uhuhuhu. Mendalam sungguh kiasannya. Jalan2 Cari Blog dan Salam Perkenalan!

  2. glad u can read between the line.
    have u sms the answer??
    care to share your opinion??

  3. syahdu kan? bile saudara2 kite disembelih~ tak siapa peduli~ tapi bile artis popular nak kahwin~ pengumuman mcm pengumuman raye~~

    ceeeittt~~

    semoga Allah memberi taufik dan hidayah kepada hamba-hambaNya~

  4. i really dont know what she’s up for.
    rtm yg tgh siarkan lintas langsung parlimen pun stop, sbb nk buat lintas langsung announcement siti. is her announcement is more important than our parliment? is her wedding is more important than nation’s issues? i really don’t understand. her timing is just not right. kenapa kelam kabut nak announce? kenapa kelam kabut nak kawen masa saudara2 kita di lebanon dan palestin disembelih? what happen to the soi-doisant kind-hearted angelic darling diva?

  5. maybe die ingat dalam mase die nak announcekan wedding die, banyak lagi isu-isu penting.. mcm erra-yusry, palestin and stuff and maybe she thought berite2 lain boleh tutup die punye berita supaye tak havoc and tak dapat publisiti meluas sgt~ hurm… tataulah~

    nak salahkan die ke? atau salahkan media dan masyarakat yang tak sensitif terhadap isu kemanusiaan dan keagamaan~

  6. It seems too oldfor Datu K to drive brand new City.He should follow a humbleman like Datuk Efendi Norwawi who drive second hand Tiara…
    -kwn aku la yg kata-

  7. SMS sempena wedding yg hot nie!

    SMS No.1
    Biasa pakai perfume jenama DKNY?
    Lupakan jer, dah tak laku!
    Cuba lah jenama baru ni – DKNCT
    Gerenti harum!

    SMS No.2
    A book to study Siti’s relationship with Dato’ K no less controversial than the DA VINCI CODE, is now in the market!
    It’s called “DA ITCHY KOT”!

    SMS No.3
    Tak lama lagi Siti Nurhaliza akan merakamkan lagu susulan bagi ‘Biarlah Rahsia’ yang bertajuk ‘Biarlah Berusia’.

Leave a Reply

Your email address will not be published.