Sewa kereta murah dan selesa di Kuching Sarawak

I have to give this fella 4 stars sebab sgt prompt reply. Minta dokumen dgn flight schedule sblm tiba flight. Sampai je di airport aku disambut dengan ramah nya.

image

Kereta dia bagi viva rm90 sehari. So aku deposit lebihkan rm100. Sain borang agreement bagai, tunjuk ic dan lesen, kunci kereta itu di tanganku.

Walaupun viva korang tgk la mileage dia. Siap executive edition la. Fuh mmg best. Bawak pun lancar je.

image

S

I love driving because i can see more and go further. Bukan xde shuttle bus bagai, cuma yeah, you don’t really get to see the real colours of Kuching.

image

If you want to book cheap rental cars, do call them. Trustworthy, friendly and prompt. Kereta ni aku main tinggal je kat airport. Hehe. Selamat melancong.

Call faiz tranz 013-8016851

http://www.ezcarrentalkuching.com

1 thought on “Sewa kereta murah dan selesa di Kuching Sarawak

  1. Assalamu’alaikum Wrmbth Sis qalamun

    Saya suka sangat baca blog sis ni. Cantik dan kemas. Teruja nak teruskan berblogging sebab ada ramai lai blogger lebih pandai di luar sana.

    Baru baru ini saya ada buat blog untuk fesyen tudung labuh.

    Boleh tak sis review blog saya ni dalam blog sis. Menurut neraca sis, mana yang boleh di tingkatkan.

    Terima kasih banyak banyak kerana membaca komen saya ni

    Boleh KLIK SINI untuk ke blog saya . TERIMA KASIH šŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *