Goreng pisang sedap Taman Daya

image

Kisah bermula waktu ikut husband gi d’harmoni. Maka lalu di area gerai goreng pisang tersebut. Kelihatan ramai orang beratur. Kebarangkalian sedap adalah tinggi. Maka beratur lah suami hamba untuk isterinya yang sedang berbadan dua.

Terus terang I tell you ar, kalau dah lepas beberapa jam diangkat dari kuali pun masih sedap wor. Selain daripada batter yang crunchy, kualiti pisang nya juga sangat bagus. Manis. Tak tahu la dia import pisang nipah dari mana tp memang super sedap. Susah nak ditandingi goreng pisang ni (sebab goreng pisang kat restoran Anggun Larkin yg ada bijan tu dh lama bungkus so yg ni menang la)
It is also his way to say I’m sorry. Oh yes. Present me a plate of good banana fritters and you’re forgiven. Tapi seminggu sekali boleh la. Deep fry siap swimming dalam pool of oil pisang ni. Bon appetite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.