Bila rindu

Secara tidak sengaja saya terilham untuk menulis puisi semasa hendak meninggalkan sepatah dua kata di blog Aini Shamsi. Alang-alang tulis, biar copy paste terus. Terimalah!

rindu itu bila hati teringat selalu.
rindu itu bila ada air mata turun laju.
rindu itu bila ketiadaannya menimbulkan rasa resah selalu.
rindu itu satu perasaan yang pilu.

Emokitteh lagi?

emokitteh

Bacaan lanjut: Siapa yang kamu sedang rindu?

7 thoughts on “Bila rindu

  1. rindu itu bila ade urang misscall2.ahaks!

    misscall-i miss you,call la.hiks!

    rindu itu bila jiwa meronta.

    rindu itu bila hati kata nak terbang ke sisi si dia.

  2. rynn: misscall=panggilan rindu?

    alin: ya, emokitteh tapi masih cute.

    ainishamsi: tell me once you get it. entah2 rindu itu bila risau akan along yang tak reply text, email dan semuanya. rindu is sengal. hahah.

  3. hey,
    dia dah reply text, dia dh balas msg, die dah view blog.

    that’s not rindu ok?
    rindu is.. err.. err.. i have no idea!

    rindu is sengal?if it is, there would be thousands of ppl that i rindu la. hehe

  4. Emo kitteh. Perhaps I should call you Emokitteh next time. Yes I should. Should I? Emokitteh haha.

    Bila bila katakan ku rindu padamu. Rindu Tuhan. Rindu manusia. Saya rindu juga. Mcm la orang tu rindu kat saya. Ehak ehak ehak. Of course bukan Emokitteh. Apa barang.

Leave a Reply

Your email address will not be published.